Vacature/hulpvraag

Diabetes Fonds zoekt collectanten Achtse Barrier

Geplaatst op 4 september 2021, 11:41 uur

Het Diabetes Fonds zoekt collectanten om de jaarlijkse collecte in de Achtse Barrier in Eindhoven tot een succes te maken. 1 op de 14 Nederlanders heeft diabetes. Collecteren voor het Diabetes Fonds is belangrijk om onderzoek naar oplossingen en betere behandelingen voor al deze mensen te financieren. Met twee uurtjes collecteren kom je al heel ver en meer mag natuurlijk ook! 

De collecte vindt plaats van 1 tot en met 6 november. Met de opbrengst van de collecte kan belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar diabetes worden uitgevoerd. En dat is hard nodig! 

Ik loop speciaal voor mijn dochter. Diabetes is een rotziekte. Hoe meer mensen meehelpen met de collecte hoe beter. Het liefste wil ik zoveel collectanten in onze wijk zodat we geen enkele straat of voordeur overslaan. Daarom hoop ik dat veel mensen zich opgeven en natuurlijk dat de inwoners van deze wijk gul geven. 

Heb jij bv al twee uurtjes de tijd, dan zou je ons al enorm helpen. Geef je op via www.diabetesfonds.nl/collecte of rechtstreeks bij mij via irdrissen@hotmail.com.

Alvast bedankt 

Iris Drissen (Wijkhoofd Achtse Barrier)

Ingangsdatum
Collecteweek van 1 t/m 6 november
Illustration
 
Deel dit:
1 reactie

Iris Drissen

wo 15 september 2021 21:21
Wie doet er met ons mee?
Vraag gesteld door