organisatie

Southern Comfort Barber Mates

Vereniging / club

 Is jouw koor gestopt en wil je toch blijven zingen?


Dan nodigen de Southern Comfort Barber Mates je uit om eens geheel vrijblijvend te komen kijken en luisteren bij een van onze repetities. 


Wij zijn een mannenkoor dat 4-stemmig, a-capella zingt. Afgelopen jaar hebben wij ons 35 jarig jubileum mogen vieren, wat toch wel iets wil zeggen. Wij hebben een breed repertoire van The Mamas and the Papas, Elvis, John Denver tot Rob de Nijs en Guus Meeuwis. Veelal Engelstalig en uiteraard ook wat Nederlandstalig. Naast het echte barbershopwerk komen zeker ook mooie popklassiekers aan bod. 


Momenteel oefenen we een medley van The Mamas and the Papas bestaande uit vier van hun nummers. Dit is zeker een mooi moment om te komen luisteren en kijken hoe een groep enthousiaste mensen een heerlijke hobby beoefent. Versterking zoeken wij in alle stemmen maar vooral bij de tenors, baritons en de bassen. Wij zien u graag verschijnen. Wij repeteren elke woensdagavond van 20:00 tot 22:30 uur in VTA Wijkcentrum Blixems, Ouverture 2, 5629 PV Eindhoven (Blixembosch). Meer informatie bij jantheeuwes2@gmail.com, telefoon: 06-15325097

Deel dit:
Contactpersonen van Southern Comfort Barber Mates