organisatie

Dynamo Jeugdwerk

Non-profit

Dynamo Jeugdwerk
Met jeugdwerkers, sociaal beheerders, buursportcoaches, vrijwilligers, stagiaires en natuurlijk de jeugd, doen wij ons werk in Eindhoven en de regio. We bereiken hiermee jongeren van 7 tot 27 jaar. Je kunt ons vinden in Waalre, Best en in de stadsdelen Stratum, Tongelre, Woensel-Zuid, Strijp en Gestel in Eindhoven.


De jongerencentra in de wijken zijn het centrale middelpunt van het jeugdwerk, maar daarbuiten organiseren wij veel activiteiten. Door de wijken heen maken we gebruik van verschillende panden en ruimten, zoals basisscholen, het Techplayground HQ, freerunhal Commit040, Johan Cruijff-veldje, verharde trapveldjes en parken. Daarnaast zijn we vaak op straat en online te vinden. Je kunt zeggen: Dynamo Jeugdwerk is overal waar jongeren hun ‘ding’ doen.


We pikken trends, behoeften en signalen op en vertalen die naar activiteiten. De activiteiten die we organiseren zijn bedoeld voor ontmoeting en ontspanning, zinnige vrijetijdbesteding, talentontwikkeling en persoonlijke groei. We stimuleren jongeren om zelf te leren organiseren en ondersteunen hen op hun pad naar het realiseren van hun dromen.

Illustration
 
Deel dit:
Standaardlocatie
Contactpersonen van Dynamo Jeugdwerk
Activiteiten in de toekomst
Activiteiten in het verleden
Activiteiten in het verleden (als mede-organisator)
3 berichten van Dynamo Jeugdwerk