organisatie

DierenKliniek Achtse Barrier

DierenKliniek Achtse Barrier is een moderne en volledig uitgeruste dierenkliniek. Dierenarts Sabine Royle en haar deskundige en gekwalificeerde team van assistentes staan in een gloednieuwe kliniek klaar om uw huisdier met de beste zorg te omringen. Wat kunt u aantreffen in de geheel vernieuwde kliniek:


Ruime wachtkamer met professionele balie
Twee spreekkamers
Klinische ruimte met uitgebreid eigen laboratorium
Gescheiden honden- en kattenopname met zuurstofkooi
Digitaal röntgensysteem voor snelle rontgenfotos en een milieuvriendelijke manier van ontwikkelen
Aparte operatiekamer met het veilige gasnarcose en bewaking
Geschiedenis
Dierenarts Sabine Royle, die na het overlijden van dierenarts Soepnel de praktijk heeft waargenomen, heeft de dierenartspraktijk overgenomen.


Spoeddiensten
Buiten de normale openingstijden (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.00 uur) wordt u doorverwezen naar de dienstdoende dierenarts. DierenKliniek Achtse Barrier werkt in de spoeddiensten samen met dierenartsen uit de Kring Eindhoven, hierdoor staat ook buiten de normale openingstijden altijd een gezelschapsdierenarts met ruime ervaring voor u klaar.


U kunt te allen tijden ons reguliere telefoonnummer bellen, dan krijgt u buiten openingstijden het telefoonnummer van de dienstdoende dierenartsen. Meer informatie over de spoeddienst en de samenwerkende praktijken vindt u op www.kringdierenarts.nl


Adres:  Cahorslaan 28, 5627 BX Eindhoven

Illustration
 
Deel dit: