Bericht

Doe mee met de ASML Marathon Eindhoven

Geplaatst op 14 augustus 2023, 16:15 uur
Illustration

De ASML Marathon Eindhoven komt steeds dichterbij. Het is het grootste tweedaagse sportevenement van Zuid-Nederland. Eindhoven Sport moedigt iedereen aan om mee te doen. Beginner of gevorderde, jong tot oud, kies je eigen uitdaging. Zoals de Urban Walk waarbij je 12 of 20 kilometer wandelt door Eindhoven.

100 startbewijzen en Eindhoven Sport T-shirts

Tijdens de Urban Walk op zaterdag 7 oktober ervaren deelnemers al het bruisende en creatieve wat Eindhoven te bieden heeft. Wandelaars worden voorzien van wat lekkers en muziek. Deelnemers finishen na 12 of 20 kilometer hun dag vol trots op de iconische Vestdijk. Een gratis startbewijs ontvangen? Stuur een foto van jou (met jouw wandelgroep of -maatje) op je favoriete wandelplek in Eindhoven. Hoe ludieker je foto, des te meer kans je maakt. Ben er snel bij, want op = op! Stuur de foto op naar sport@eindhoven.nl.

Voor ieder wat wils

Naast de Urban Walk zijn er ook andere onderdelen waar je aan kunt deelnemen. Zoals voor de allerkleinsten vanaf 4 jaar de Mini-Marathon (1,6 kilometer) en de City-Run (5 kilometer) voor kinderen vanaf 8 jaar. In aanloop hier naartoe worden er verschillende wijkactiviteiten georganiseerd waar kinderen een oorkonde met een gratis startbewijs kunnen verdienen. Ook kun je deelnemen aan de Your Marathon Challenge. Waarbij deelnemers wandelend 41 kilometer voorafgaand aan het marathonweekend afleggen. De laatste 1195 meter wordt gelopen tijdens de marathon. Kortom, er is voor ieder wat wils.

Vragen over de Urban Walk of een van de andere onderdelen van de ASML Marathon Eindhoven? Kijk op www.eindhovensport.nl/marathon-2023.

Deel dit: