Bericht

Kerststallen spotten groot succes

Geplaatst op 31 december 2021, 14:42 uur
Illustration

Kerststallen spotten was een groot succes. 

Dit jaar deden er weer meer huishoudens mee.!

Erg blij zijn we met de deelname van een jongere generatie. Het geeft gelijk een nieuwe kijk op het begrip kerststal.  En wat zijn er ontzettend creatieve mensen in de achtse Barrier. Er werd flink gewandeld door gezinnen en stelletjes. Soms stond er ook wat lekkers. Op kerstavond was er chocomel en glühwein en op oudejaarsdag was er de zelfgebakken oliebol. 

Er kwamen verhalen los over hoe en wat met de kerststal . Mooi om te lezen. 

Op het moment van schrijven worden stemmen geteld, maar er zijn enkele grote kanshebbers.  Cahorslaan, Nimeslaan en de Heraultlaan strijden nu nek aan nek. Wie er met de prijzen vandoor gaat kunnen jullie lezen op de facebook site en in het brierke van februari . Uiteraard staan er dan ook de foto’s van de winnaars bij. 

Voor degenen die de Facebookpagina net dagelijks bijhouden noteren we hier een kleine greep uit de reacties:

  • "Leuk om al die verschillende stijlen te zien! Deze is Zuid-Amerikaans (gekocht in Brazilië). We hebben hem niet buiten neergezet, want hij meet slechts 6 x 6 cm”, Hans Zantema.
  • "Vandaag de kerststallen gespot in Achtse Barrier. In 1 woord, geweldig!" Frank de Bruin.
  • "Ook onze ‘glas-in-lood’ kerststal is weer te bewonderen. In de avond zetten we er een licht achter, waardoor ie nog mooier wordt!," Iris Drissen.
  • "Doe het niet per se voor de prijs maar gewoon omdat ‘t leuk is”, Maria Lamers.

Een gewaardeerd initiatief wat zeker verdient om traditie te worden!

Deel dit: