Activiteit

Rode Kruis collecteweek

zo 13 jun 2021 - za 19 jun 2021 , 9:00 uur

De collecte van het Nederlandse Rode Kruis vindt dit jaar plaats van 13 t/m 19 juni. Dit betekent dat u gedurende deze periode een Rode Kruis-collectant aan de deur kunt verwachten. De collectant vraagt om een donatie die 100% ten goed gaat aan het werk van de Rode Kruis afdeling bij u in de buurt.

Op dit moment zet het Rode Kuis zich in voor de grootste nationale hulpverleningsactie ooit sinds de Watersnoodramp. Van het ondersteunen van zorginstellingen, het verzorgen van vervoer naar coronateststraten en vaccinatielocaties, tot het uitdelen van voedselpakketten en boodschappen kaarten; onze hulp in Nederland is heel hard nodig. Om deze activiteiten met volle inzet te kunnen blijven voortzetten is de opbrengst van de collecte erg belangrijk. De opbrengst komt namelijk 100% ten goede aan het werk van Rode Kruis afdeling bij u in de buurt.

Staat u achter het werk dat de lokale Rode Kruis  verricht en wilt u naast doneren ook een extra handje helpen? Het is dit jaar ook mogelijk om op digitale wijze te collecteren voor het Rode Kruis. Meer informatie over digitaal collecteren voor het Rode Kruis vindt u op www.rodekruis.nl/collecte

Namens het Rode Kruis alvast dank voor uw donatie!

start / einde
Gestart op zo 13 juni 2021. Beëindigd za 19 juni 2021
Illustration
 
Deel dit: