Activiteit

#eindhovenfestival Online festival voor alle Eindhovenaren

vrijdag 18 december 2020 , 0:00 - 0:00 uur

Welkom bij #eindhovenfestival
Wanneer:18 tot en met 31 december
Wat:       70 acts op het gebied van theater, muziek en cultuur
Waar:      Via livestream bij jou thuis

#eindhovenfestival is hét festival voor Eindhoven en omstreken, maar dan online. Geniet thuis op de bank van cabaret, muziek, workshops, quiz en nog veel meer.

Veertien dagen lang programmeert #eindhovenfestival een breed aanbod van theater, muziek, film en shows, met maar liefst 70 acts. Er is een speciaal middagprogramma voor de jongsten en een avondprogramma voor de hele familie. Voor jong en oud!

Geniet thuis op de bank via je scherm van laptop, computer, tablet of telefoon van het hele festival.

Programma & tickets

Binnenkort vind je hier het volledige programma van dag tot dag en kun je terecht voor kaartjes voor het festival. Een festivalticket voor alle 14 dagen kost slechts € 5,-. Daarnaast staat er iedere dag één gratis activiteit op het programma!

Met dank aan

#eindhovenfestival is het resultaat van een nauwe samenwerking van de culturele instellingen en amateurverenigingen uit Eindhoven. Het is een manier om inwoners van Eindhoven te bedanken voor alle steun in deze bijzondere tijden. Deze tijden, waarin we zien hoe belangrijk het is om de ervaring van een show of voorstelling te delen met anderen. Daarom bieden we dit aan Eindhoven aan. Een feestje bouwen, maar dan verantwoord thuis!

Koop hier je tickets

Locatie
Thuis
Kosten toelichting
€ 5
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: